Linkuri Culturale 
Linkuri Culturale, Literare si Educationale
 Cauta:
  sau  si  fraza 

Recenzii Site
Site: Pusha - Nota Medie Site: 9.0000  

 • bravoooo - ca asa vreau eu :)
  De: bubba - <bubbas subliniat 1 la yahoo dot com> of www.bubba1.rhp.ro
 • Super ! - Cred k siteul este destul de bun tinand cont k este usor navigabil...nu are appleturi mari (aviz netului romanesc) si ash putea spune k nu arata k design chiar rau! Una peste alta m-a facut sa il votez sa scriu recenzia..si toata astea dupa ce l-am vazut tot!
  De: Vlad - <predabuzescu la yahoo dot com>
 • aprecieri - Da.....felicitari,este o pagina destul de complexa!Se vede ca ai stat ceva timp pe aici pt a o face sa arate asa! Ce sa iti zic....intr-o oarecare zi de 3.04,de la un oarecare Rhp-ist Gino,un oarecare mesaj...ce se termina cu un oarecare:Succes in continuare! Ciao si pace!
  De: gino - <gino503 la yahoo dot com> of www.rhp.ro/gino503
 • No name :) - Am vrut numai sa-ti spun ca ai facut o pagina demna de respect.Nu am cuvinte sa ma exprim....este mai ceva de nota 10.Succes!!
  De: AMZA MARIAN - <amza subliniat marian la safe linie mail dot net>
 • foarte reusit - Buna.Am intrat sa-mi citresc mailul,si am vazut mesajul de la tine despre declaratia mea.Iti multumesc.Insa nu era chiar o declaratie era o relatare a ceea ce simteam eu in acele momente.Oricum situl este foarte reusit,nici nu ma asteptam sa fie asa reusit si e prima oara cand aud de el.O sa-l fac cunoscut si prietenilor mei.Multa bafta.
  De: catrinel - <katrinel21 la yahoo dot com>
 • Cel mai frumos :) - Coool site !!! Tine-o tot asa si vezi ca ti-am trimis un mail .. Poza unde-i ? :D :p
  De: Salamandra - <salamd subliniat 56 la yahoo dot com> of www.muzica.ro

Click aici pentru a scrie un Review de site.


SITE RECOMANDAT - site-ul tau poate fi aici, afla cum!
POEZIE SI LITERATURA ROMANEASCA, CARTI ONLINE  
Poezie Romaneasca si de autori Romani si Biblioteca Virtuala de Literatura Peste 20000 de texte originale si o crestere exponentiala a numarului de texte ale autorilor consacrati. Inscriere gratuita instantanee, comentarii la texte, editorial si polemici.
 In Romania
Total Categories: 77  Total Links: 623  Searches Performed: 10566  Hits In: 34631  Hits Out: 359435  Vizitatori Online: 23
Linkuri Culturale  ::  Poezii, Versuri poezie
Cultura Web Top. Inscrie-ti site-ul acum!